Fun(d) Exchange

Samen door de lock-down, samen staan we sterk!
Met de Fun(d) Exchange activiteiten hopen we voor veel mensen gezelligheid en warmte te brengen, en dat we met de fundraising-giften die we daarvoor van jullie ontvangen een financiële buffer kunnen scheppen om de gevolgen van de lock-down te verzachten en als organisatie de crisis te kunnen overleven.

€2,172
raised
82
donations
€5,000
goal

Losse donaties per activiteit
Je giften helpen ons om de crisis te overbruggen. Jij bepaalt helemaal zelf het bedrag dat je wil geven en na je donatie ontvang je per mail gelijk een donatie-bevestiging met daarin de Zoom-link en het wachtwoord (passcode) voor de eerstvolgende online activiteit. Hou daarom ook rekening met de datum waarop je een donatie doet:
Next up check ↴
Doneer je nu, dan ontvang je de Zoom-logingegevens voor:
--- | op dit moment geen planning - Stem en geef je voorkeuren aan onder. 'programma'

Zang-donatiebundel
Doneer je een bedrag vanaf 200,- dan ontvang je van alle 8 georganiseerde online zangavonden automatisch de zoom-wachtwoorden; je hoeft dan niet meer per online zangavond te doneren om het dan geldende wachtwoord te ontvangen. Wil je aan de andere online activiteiten meedoen doneer dan alsnog voor aanvang van betreffende activiteit om dat zoom-wachtwoord ook te ontvangen.

All-in donatie
Doneer je een bedrag boven 400,- dan ontvang je een all-in service waarmee je van alle 22 online activiteiten voor aanvang automatisch het zoom-wachtwoord ontvangt. Je hoeft dan niet meer per activiteit te doneren om het dan geldend wachtwoord te ontvangen.

Laat ons weten wie je bent
Deze gegevens worden niet met derden gedeeld
Personal Info

Select Payment Method

Make your donation quickly and securely with iDEAL

How it works: In order to pay with iDEAL, you will be redirected to your online banking website where you can authenticate and confirm the donation payment.

Donation Total: €50