Informatie voor: kerken | koorzangers

WHY WE SING 2019

Kirk Franklin Tribute Concert

EGHW De Poort | 12 okt’19

Hoeksche Waard

Why We Sing 2019 | Gospel Concert

Details

  • 12 oktober 2019
  • EGHW De Poort | Hoeksche Waard Route: Polderlaan 1, 3261 ZA Oud-Beijerland
  • 19:00 tot 22:15
  • Online Kaartjes: €14,- / 9,- (Family Combitickets beschikbaar) | Let op: kaartverkoop alleen van te voren online via onze ticketshop hieronder (of via de andere samenwerkende partijen)

Bestel je tickets nu!

online kaartverkoop: via de ticketshop, onderaan deze pagina!

WHY WE SING 2019

Kirk Franklin Tribute Gospel Concert

Kom op 12 okt'19 naar het Kirk Franklin tribute gospelconcert van BlackGospel Experience, Chosen Gospel Choir én Gospel Boulevard in Hoeksche Waard, en beleef een geweldig muzikaal feest. Gospelzang, passie, plezier en geloofsbeleving staan centraal tijdens het concert.

Nog niet eerder werkten deze drie Nederlandse gospelformaties samen en op 12 oktober slaan ze de handen ineen voor dit nieuwe, groot opgezette, bijzondere evenement; het WHY WE SING 2019 Kirk Franklin Tribute Scratch Koordag & Concert. Een unicum dat niemand wil missen! Meer dan 120+ koorzangers, artiesten en professionele solisten zingen s'avonds tijdens het concert uit volle borst en staan garant voor de ultieme gospel ‘Experience’. Het wordt een waar gospelfeest onder leiding van de 3 bezielende dirigenten Clifton Grep (BlackGospel Experience), Vladimir Pairel (Chosen Gospel Choir) en Andre Bijleveld (Gospel Boulevard).

Special guest gospelzanger Elvis E (Almere) en de andere solisten van de drie koren zingen de sterren van de hemel in de typerende vraag-en-antwoordzang met de gospelkoren. Samen brengen zij op overtuigende wijze authentieke black american gospel, in het bijzonder het prachtige repertoire van Kirk Franklin. En de open gezellige sfeer in de zaal zorgt ervoor dat u met volle teugen zult genieten en flink zult meeklappen en -zingen.

Voorafgaand het concert wordt er gedurende de dag een heuse Scratch Koordag gehouden voor koorzangers (met repertoire repetities voor het avondconcert, workshops en masterclass), compleet met catering. Aan het eind van de avond wordt het concert afgesloten met een swingende gospel afterparty.

Venue | EGHW De Poort

BlackGospel Experience houdt dit koorevenement & concert in samenwerking met de Evangelise Gemeente Hoeksche Waard (EGHW) in de 'De Poort' in Oud-Beijerland, de moderne prachtige concertzaal van de EGHW waar tot 1000 bezoekers in kunnen.

WHY WE SING 2019
12 oktober' 19
Aanvang 19:00 uur

EGHW De Poort
Polderlaan 1, 3261 ZA
Oud-Beijerland

Bestel je tickets nu!

Maak het mee!
Koop je tickets onderaan deze pagina.

Over BlackGospel Experience

BlackGospel Experience is in Nederland hét vertrekpunt voor iedereen die enthousiast wordt van blackgospel-muziek. Voor wie graag zingt, wil leren zingen of een goed black gospelkoor zoekt voor een evenement: bij BlackGospel Experience is de liefhebber van authentieke black gospelmuziek aan het juiste adres! Deze muziekstroming bemoedigt, inspireert, verbindt en versterkt. BlackGospel Experience biedt mensen een onvergetelijke gospelbeleving, bijvoorbeeld via koorprojecten, tours, concerten en workshops.

BGE Ticketshop

Bestel hieronder je kaartjes

Na afronding van je bestelling ontvang je je Entreekaartje(s) per email.
Download deze, of sla het op op je mobiel; de QR-code van je digitale ticket wordt aan de deur gescand.
Entreekaartjes en online betalingen worden verzorgd door BlackGospel Experience i.s.m. Eventix.

Na afronding bestelling ontvang je je Entreekaartje(s) per email.
Download deze, of sla het op op je mobiel; de QR-code van je digitale ticket wordt aan de deur gescand.
Entreekaartjes en online betalingen worden verzorgd door BlackGospel Experience i.s.m. Eventix.

Login to WordPress