Informatie voor: kerken | koorzangers

Events

voor koorzangers met
een voorliefde voor black american gospel
 • Experience it!
 • Ervaar het!

Als onderdeel van ChoiredEvents.nl heeft BlackGospel Experience regelmatig een prachtig aanbod aan gospel gerelateerde evenementen voor koorzangers: workshops, projecten, masterclasses, trips en meer

Huidig aanbod:

Workshop-serie | 'I Believe' mei-juni'19

Workshop-serie | 'I Believe' mei-juni'19

Met deze workshop-serie houden we in de maand mei oefensessies in verschillende oefenlocaties, mits genoeg deelnemers per betreffende locatie. We repeteren swingende blackgospel songs, inclusief een paar nieuwe gospelsongs, en treden we in juni onder andere op met Andre Accord op, aangevuld met onze...
Why We Sing '19 | Kirk Franklin Koorproject & Concerten

Why We Sing '19 | Kirk Franklin Koorproject & Concerten

Ben je fan van de gospelmuziek van Kirk Franklin? Hou je van authentieke gospel muziek en gospel koorzang? Of wil je juist daarmee kennismaken en ervaren hoe geweldig het is om in een ‘black american gospel’-koor te zingen? Maak het dit najaar mee!
Binnenkort meer

Binnenkort meer

Er staan nog meer events in de planning! Hierover lees je binnenkort hier meer informatie.

Stay tuned!

Kom gauw terug | TIP: lees hieronder meer informatie en meld je hieronder als koorzanger aan en ontvang als eerste uitnodigingen en updates over huidige en toekomstige koorzangers’ evenementen

Archief

Overzicht van eerder gehouden koorevenementen
Archief | events

Doe mee!

ChoiredEvents-logo-h52

Met Clifton Grep als je dirigent draai je als koorzanger mee in de leukste koorzangers community van honderden enthousiaste koorzangers uit heel de Randstad en de bijbelbelt, aangestuurd door ChoiredEvents dat ook onder leiding staat van artistiek leider Clifton Grep.

Aanbod
Blackgospel events

Clifton biedt via ChoiredEvents (project)koorzangers de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse workshops (inclusief presentatie-concerten), koorprojecten, masterclasses, events en meer. Het aanbod van ChoiredEvents via BlackGospel Experience is specifiek gebaseerd op het swingende black american gospel genre en het zijn voornamelijk introductie-workshops (inclusief presentatie-gigs) en dienen om geïnteresseerde koorzangers kennis te laten maken met het blackgospel-genre en eventueel te laten aansluiten bij ons BlackGospel Experience Choir.

Zing mee!

Door deel te nemen aan deze workshops en andere blackgospel events van BlackGospel Experience oefen je en zing je mee met de vaste leden van ons BlackGospel Experience Choir en andere projectkoorzangers. Een geweldige groep koorzangers met een passie voor authentieke black american gospel. Hoewel alle koorzangers in kleinere groepen op diverse locaties oefenen, komen ze bij de optredens en concerten samen en vormen een prachtig koor dat optreedt met de professionals van BlackGospel Experience. Zo treed je altijd op met onze vaste leadsolisten Joany MuskietTabasum WestraUrmie EntingAlex Doeves, muzikanten en andere professionele artiesten.

Enthousiasme
De concerten van BlackGospel Experience bruisen van enthousiasme, energie, en hoe! Alle concerten en optredens staan onder de bezielende leiding van dirigent Clifton Grep en bezorgen zowel koor als publiek een glimlach had van oor tot oor. Niemand kan hierbij stil zitten, iedereen geniet!

Maak het mee, treed op, ontwikkel en geniet van authentieke blackgospel, van traditional gospel tot modern blackgospel, van soulfull gospel tot groove gospel!

Lijkt het jou ook te gek om mee te doen?

Meld je hieronder dan aan als geïnteresseerde koorzanger en ontvang informatie om deel te nemen

Belangrijke weetjes

Wist je dat…..

 • er geen audities worden gehouden; de enige vereiste is dat je koorervaring hebt, of partij kunt houden
 • je ook kunt deelnemen aan de oefensessies zonder mee te doen aan bijbehorend(e) optreden(s); meemaken vanuit het publiek is ook gaaf
 • er ingezongen partijen beschikbaar zijn voor een een goede thuisvoorbereiding
 • dat je door regelmatig deel te nemen je je zangtalent ontwikkelt
 • er geen specifieke leeftijdgrens is voor deelname; het is geweldig voor jong en oud
 • er veel vrouwen bij BlackGospel Experience tenor zingen (meer mannen zijn natuurlijk erg welkom)
 • er meer dan 300 koorzangers aangemeld zijn in de Community van ChoiredEvents
 • er bij het BlackGospel Experience Choir mogelijkheden zijn om je stem te ontwikkelen via zangeducatie en coaching door professionele zangdocenten, trainers en inspirators

Meld je aan

Meld je als koorzanger aan voor onze workshops, masterclasses, trainingen, open oefensessies en meer

Yes! ik doe graag mee

INSCHRIJVEN

Privacy: BGE gaat vertrouwelijk om met je gegevens en je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. We gebruiken je gegevens uitsluitend voor interne communicatie en om contact op te nemen.

Meer informatie over ChoiredEvents lees je op ChoiredEvents.nl

Hoe werkt het

 1. Elke koorzanger meldt zich afzonderlijk aan met een eigen e-mailadres en eigen mobiele telefoonnummer. E-mail is het officiële communicatie kanaal van BlackGospel Experience en ChoiredEvents
 2. Vergeet niet om bij ‘Koorzangers Communicatie’ (onderaan het aanmeldformulier) met name “
 3. Daarna ontvang je per email informatie voor deelname aan onze workshops, betaalinstructies voor je Deelname-Tickets, en meer.
 4. Pas na bestelling en ontvangst van je digitale Deelname-Ticket doe je officieel mee met betreffend workshops/project/evenement. Dit is je toegangsbewijs bij de oefensessies en het bijbehorend optreden/concert.
 5. Je gegevens kun je altijd zelf beheren, wijzigen en updaten via de link ‘gegevens updaten’ in onze mailcommunicatie.
Vragen?

Zit je nog met vragen of onduidelijkheden?
Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand email-adres; we geven graag antwoord op al je vragen.

Login to WordPress