Informatie voor: kerken | koorzangers

BGE in uw Kerk?

Uw kerkdienst opluisteren met swingende gospel? Of een concert van BlackGospel Experience in uw kerk? Dat kan!

Heeft u altijd al authentieke, inspirerende en swingende black american gospel, uitgevoerd door BGE’s professionele gospel-solisten, muzikanten en indrukwekkend (project)koor in uw kerk willen hebben?
Dat kan, hieronder leest u de verschillende mogelijkheden.

Samenwerking met kerken

BlackGospel Experience (BGE) werkt graag samen met kerken en stelt zich beschikbaar voor optredens tijdens kerkdiensten, concerten in kerken en andere kerkelijke aangelegenheden. BGE brengt authentieke swingende black american gospel dat zich kenmerkt met God lovende, hoopvolle en bemoedigende teksten op swingende vrolijke muziek en mooie traditionele gospelharmonieën. Gospelmuziek brengt de Blijde Boodschap op overtuigende wijze en wij zijn ervan overtuigd dat God door middel van gospelzang vele mensenharten raakt.

Opties & aanvraagformulier

We zijn u graag van dienst. Zie onderstaande drie opties met informatie en diens voorwaarden. Aan het eind van elke optie-omschrijving vindt u het aanvraagformulier om uw aanvraag in te dienen.

Boek BGE voor een kerkdienst-optreden

De kerk boekt BlackGospel Experience om een aantal liederen in een kerkdienst te zingen en zo de dienst op te luisteren met mooie, inspirerende, swingende gospelzang.

 • BGE kan in verschillende formaties (aantallen koorzangers en solisten) optreden en kan al vanaf €300,-
 • De kerk vult via de website het aanvraagformulier in en komt vervolgens in overleg met BGE de datum, formatie, prijs en voorwaarden overeen.
 • De kerk zorgt tussen de soundcheck en de dienst voor een kopje koffie/thee/water voor de koorzangers
 • Indien benodigde techniek niet aanwezig is, kan BGE dit verzorgen tegen een meerprijs
 • BGE zal na de dienst aanwezig zijn met flyers (tafel stand) om mogelijk geïnteresseerde koorzangers te informeren.
 • Tip: houd tijdens de dienst een collecte voor de onkosten die u als kerk heeft aan deze feestelijke dienst.

Aanvraagformulier

Organiseer samen met BGE een Concert in uw kerk

+

BGE biedt de mogelijkheid om samen met kerken concerten te organiseren, waarbij eventuele winst of risico altijd gedeeld wordt.

 • Een kerk vult via de website het aanvraagformulier in en komt vervolgens in overleg met BGE datum, formatie en voorwaarden overeen.
 • Afhankelijk van de formatie wordt met de kerk overeengekomen wat de kostprijs van BGE is voor die avond. Dit is is het minimale bedrag wat uit de kaarverkoop gehaald moet worden. Hiermee kan dus ook vastgesteld worden hoeveel kaarten hiervoor verkocht moeten worden.
 • Zowel de organiserende kerk als BGE spreken naar elkaar uit het maximale aan promotie en werving van bezoekers te ondernemen.
 • BGE stelt posters, persbericht, facebookbanner en flyers beschikbaar aan de organiserende kerk om hiermee lokaal promotie te ondernemen.
 • De kaartprijs is meestal € 13,50,- voor volwassenen en €7,- voor kinderen t/m 15 jaar, waarbij de kaartverkoop verloopt via www.blackgospelexperience.nl. Kaartprijs kan in overleg per aanvraag en diens kosten worden aangepast.
 • De inkomsten uit kaartverkoop zijn bedoeld om alle kosten van BGE te dekken (techniek, muzikanten, solisten en dirigent). Wanneer er meer dan het aantal kaarten voor kostendekking zijn verkocht zal de winst met 50%-50% worden gedeeld tussen BGE en de Kerk of eventueel gekoppeld goed doel.
 • Wanneer tot twee weken voorafgaand aan het concert er minder dan het aantal kaarten voor kostendekking zijn verkocht zal er in overleg besloten worden om het concert te annuleren danwel door te laten gaan en het risico 50%-50% te delen.
 • De kerk stelt haar gebouw en hulp kosteloos beschikbaar evenals de beschikbare techniek. In overleg met BGE wordt bepaald of beschikbare geluidstechniek voldoende is, of dat BGE extra of professioneel in te huren geluidstechniek meeneemt in de BGE kostprijs. De kerk kan er ook voor kiezen dit zelf in te huren.
 • De kerk zorgt voor het BGE team (koor, solisten en muzikanten) het nodige aan koffie, thee en frisdrank.
 • Tijdens het concert kan de kerk indien gewenst mogelijkheid hebben voor een kort woordje of gebed met aansluitend een collecte voor onkosten voor het gebouw van die avond, techniek, koffie/thee, etc.
 • De kerk zorgt voor mogelijkheid dat het publiek koffie, thee, frisdrank en eventueel en versnapering kan kopen voorafgaand, in de pauze en evt na afloop van het concert.
 • Voorafgaand en tijdens het concert is hulp nodig van minimaal drie personen t.b.v. de kaartverkoop aan de deur, het ontvangen van publiek, het scannen van de kaartjes en het schenken van koffie. BGE zal eveneens zorgen voor drie vrijwilligers
 • BGE zal in de pauze/na het concert aanwezig zijn met flyers (tafel stand) om mogelijk geïnteresseerde koorzangers te informeren.

Aanvraagformulier

Boek BGE om een Concert te geven in uw kerk

Boeking

De kerk organiseert zelf een concert en boekt BGE voor een volledig (avondvullend) concert. Hierbij draagt de kerk alle kosten, inclusief boekingsprijs van de optredende artiesten. Daartegenover staat dat alle inkomsten uit kaartverkoop zijn voor de kerk.

 • De kerk vult via de website het aanvraagformulier in en komt vervolgens in overleg met BGE datum, formatie, prijs en voorwaarden overeen.
 • De kerk zorgt voor de volledige organisatie: promotie, kaartverkoop, ontvangen van het publiek,koffie/thee/frisdrank verkoop mogelijkheden voor het publiek, etc.
 • BGE biedt tegen een meerprijs de mogelijkheid om te zorgen voor posters, persbericht, facebookbanner en flyers voor de organiserende kerk om hiermee lokaal promotie te ondernemen.
 • Indien benodigde techniek niet aanwezig is, kan BGE dit verzorgen tegen meerprijs in de boeking
 • De kerk zorgt voor het BGE team (koor, solisten en muzikanten) het nodige aan koffie, thee en frisdrank/water.
 • Wanneer er twee weken voorafgaand aan het concert onvoldoende kaarten verkocht zijn heeft de kerk het recht om het concert te annuleren.
 • BGE zal in de pauze/na het concert aanwezig zijn met flyers (tafel stand) om mogelijk geïnteresseerde koorzangers te informeren.

Aanvraagformulier

Media BlackGospel Experience

Ter referentie onze online mediamap met foto’s van BlackGospel Experience’s artiesten, solisten en koor tijdens optredens en concerten:

Impressie authentieke Gospel

Ter impressie de overtuigende kracht van authentiek Amerikaanse gospelzang, vertolkt door een van onze solisten, Joany Muskiet:

Contact

Wij zijn u graag van dienst bij het organiseren van een concert of bij het geven van concert/optreden in uw kerk. Heeft u na het lezen van alle informatie toch andere vragen, mail ons dan gerust:

Email algemeen:

Login to WordPress