presenteert:

De Fun(d) Exchange Weken

22 Online activiteiten om samen de covid-crisis door te komen

22 sessies | April Mei Juni Juli

Maandenlang Gospel en Fun!

De Fun(d) Exchange Weken

Met de Fun(d) Exchange Weken helpen we elkaar door de crisis heen. Om de gevolgen van de lock-down te verzachten brengen wij gezelligheid, warmte en good vibes met wekelijks ludieke online activiteiten voor iedereen, jong en oud. En in ruil daarvoor helpen jullie donaties ons om de crisis te overleven: samen staan we sterk!

Wil je meer achtergrondinformatie? Klik hier

Wekenlang Gospel en Fun! | Waarom, Wie en Hoe

Doel omschrijving

Niet alleen veroorzaakt Covid-19 zelf veel leed, ook de bijkomende beperkingen zorgen voor veel gemis, eenzaamheid en disbalans bij iedereen. Daarom willen wij in deze periode iets doen voor iedereen die het moeilijk heeft. Ons artiestencollectief zet zich samen met een aantal vrijwilligers vanuit BlackGospel Experience in om jou tijdens de lock-down te inspireren met 22 online activiteiten, elke week van april t/m juli. En er zit voor iedereen wel wat bij: live optredens, online zangavonden, maar ook gospel work-outs, movie-nights, en meer. En dat alles, stuk voor stuk, in een gospel-gerelateerd jasje. Zo worden de aerobics work-out sessies gehouden op swingende black american gospel muziek!

We hopen dat we met deze actie aan veel mensen wat gezelligheid en warmte kunnen bieden, en dat de fundraising-giften die we daarvoor van jullie mogen ontvangen ons een financiële buffer zullen geven om de gevolgen van de lock-down te verzachten en als organisatie de crisis te kunnen overleven.

Voor wie

Alle 22 online activiteiten zijn voor iedereen geschikt – jong en oud. En er zit voor iedereen wel wat bij: live optredens, online zangavonden, maar ook gospel work-outs, movie-nights, en meer. Iedereen mag in de zoom-calls meedoen met alle activiteiten, wie of waar ter wereld je ook bent. Nodig daarom vooral ook al je familie, vrienden en kennissen uit om gezellig mee te doen.

Zo ben je bijvoorbeeld bij de Online Zangavonden (vol swingende gospel) ook welkom om te luisteren, ook als je niet kunt zingen, want deelname aan de online zangavonden doe met je microfoon uit. Je zingt dus voor je eigen plezier, zonder dat de rest je hoort (NB: vanwege internet-latentie is samen in tempo zingen via Zoom niet mogelijk).
Je bent dus bij elke activiteit ook als passief publiek of passieve luisteraar welkom. Maar je zal het ook nog leuker vinden als je actief meedoet!

Hoe kan ik meedoen?

Oriënteer je hieronder bij het programma overzicht en lees onderaan deze pagina hoe kunt deelnemen

Fun(d) Exchange | Fonds

Samen door de lock-down, samen staan we sterk!

€1,419
raised
31
donations
€5,000
goal
Programma overzicht

Bekijk hieronder alle activiteiten van 16 april t/m 17 juli

Handig

Get inspired | Doe mee!

Wekenlang Gospel en Fun – dit wil je niet missen!
Gospel gerelateerd plezier, met voor elk wat wils – samen sterk, de lockdown door

Get inspired | Doe mee!

Wekenlang Gospel en Fun – dit wil je niet missen!
– Gospel gerelateerd plezier, met voor elk wat wils
Samen sterk, de lockdown door

Deelname & donaties

Alle online activiteiten realiseren wij als dank voor je giften via het donatie-formulier. Alle donaties helpen ons om de crisis te overbruggen.

  • Jij bepaalt helemaal zelf het bedrag dat je wil geven (je kunt zelf een bedrag invullen)
  • In de donatie-bevestigingsmail ontvang je de Zoom-link en het wachtwoord (passcode) voor de dan eerstvolgende online activiteit.
  • Na elke online activiteit wordt het wachtwoord gereset en vervangen door het wachtwoord voor de volgende sessie. Hou daarom rekening met de datum waarop je een donaties doet.

Voorbeeld: als je aan de 3de online activiteit wilt meedoen, dan doneer je een bedrag tussen de datum van de 2de activiteit (na afloop) en de datum van de de 3de, want het wachtwoord van (dezelfde) Zoom-call verandert namelijk na elke gehouden online activiteit. Doneer je vóór aanvang van de 2de activiteit, dan ontvang je namelijk het wachtwoord voor de 2de activiteit (dus niet van de 3de).

Zang-donatiebundel
Doneer je een bedrag boven de 200,- dan ontvang je per mail bij alle 8 georganiseerde Online Zangavonden voor aanvang automatisch het dan geldend Zoom-wachtwoord.
Je hoeft dan niet meer per online zangavond te doneren om het dan geldend wachtwoord te ontvangen.
Wil je aan de andere online activiteiten (bv de live optredens, podcast, de gospel work-outs, etc) meedoen doneer dan alsnog voor aanvang van betreffende activiteit om dat Zoom-wachtwoord ook te ontvangen.

All-in donatie
Doneer je een groot bedrag boven 400,- dan krijg je een all-in service waarbij je per mail voor aanvang van alle 22 online activiteiten automatisch het dan geldend Zoom-wachtwoord ontvangt.
Je hoeft dan niet meer per activiteit te doneren om het dan geldend wachtwoord te ontvangen.

FAQ

Zoom, hoe werkt dat ook alweer? Kun je dit kort uitleggen?
Check hier wat informatie en uitleg over Zoom:
» Zoom-Video-Tutorials
» How to Zoom – youtube playlist


Oeps, nu heb ik toch iets te vroeg gedoneerd en het wachtwoord voor de vorige activiteit te pakken. Kan ik dit nog wijzigen?
Neem hiervoor even contact op met en dan zorgen we dat het opgelost wordt.


Zo, wat veel opties aan activiteiten! Hoe onthoud ik nu wanneer welke activiteit is?
Scroll een stukje omhoog, dan vind je boven bij het programma twee opties (buttons); ‘Agendalijst’ en ‘Importeer naar je agenda’. Met Agendalijst zie je in 1 overzicht alle activiteiten met datums. En met Importeer naar je agenda brengt je supereasy alle datums naar je online agenda. Handig toch?


Zit er een minimum of maximum aan het aantal deelnames?
Nee hoor, je mag zo vaak meedoen als je wilt, ook 1x is prima. Elke activiteit is beschikbaar na een (zelf te kiezen) donatie, dus je bent vrij om te kiezen wat je wilt.
Tip: wil je met zowat alles meedoen, overweeg dan de All-in donatie, en wil je bv sowieso met alle online zangavonden meedoen, overweeg dan de Zang-donatiebundel. Zie hierover meer uitleg in de donatie omschrijving; dit scheelt je wellicht tijd.


Als ik de activiteit heb gemist, kan ik dat dan later terugkijken?
Alle activiteiten zijn live en kunnen niet achteraf worden bekeken. Als je door onverwachte omstandigheden iets gemist hebt, neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen naar een oplossing.


Wat een leuk en gezellig aanbod hebben jullie. Als ik in toekomst (post-corona) met jullie als koorzanger wil meezingen, waar kan ik me dan melden?
Je bent super welkom om je alvast aan te melden op koorzangerbijclifton.nl

Het Team

De Fun(d) Exchange Weken is een goodwill initiatief van BlackGospel Experience (BGE), georganiseerd en gerealiseerd door Clifton Grep (artistiek leider), Agnes de Vries, het artiesten collectief van BGE, het projectteam, en de nodige vrijwilligers.

Host, producer: Clifton Grep
Kwaliteit & beleid: Agnes de Vries
Project team: Urmie, Marieke, Agnes, Gerda
– aangevuld met een aantal vrijwilligers

Contactpersoon:
Donatie-formulier
Login to WordPress