Gospel LiveCast

  Christmas Special

Online gospelshow met diverse gasten
door: André Accord & Clifton Grep

  26 december 2020
  15:00 Promo stream
  20:30 Gospel LiveCast

Welkom bij de Gospel LiveCast

De swingende, interactieve, online gospel livecast met focus op Gospel in Nederland

Gehost door André Accord & Clifton Grep |   powered by BlackGospel Experience

De Christmas Special Gospel LiveCast is voorbij

Je kunt binnenkort hier een verslag/impressies ervan terugkijken. Kom gauw terug

Christmas Special | 2de kerstdag

Met als special guests onderstaande artiesten & influencers met een rol in gospel in NL:

Elvis E, Andre Bijleveld, Jan Willem van Delft, Joke Buis, Jonny Boston, en anderen..

s’Middags: promo stream

s’Avonds: Gospel LiveCast

Gospel LiveCast

Promo stream

26 dec ’20
15:00

Gospel LiveCast

26 dec ’20
20:30

Waar te bekijken:

Benieuwd naar waar de stream allemaal te volgen is?
Op deze pagina en de diverse social media kanalen in het streamscherm van
s’Avonds: Gospel LiveCast”

Help ons dit waar te maken, en participeer

Mooiste & Foutste | Winactie!

Doe mee en win!
Upload hier je foto voor de Mooiste Kerstoutfit, of voor de Foutste Kersttrui, en ding mee voor een van de twee prijzen!

De foto’s van de twee winnaars worden vanavond getoond tijdens de Christmas Special Gospel Livecast.

X | Winactie is voorbij
Volg ons / Registreer

Blijf op de hoogte!
Volg ons op social media, & share:

Registreren
Registreer hier binnenkort je email/telefoonnummer en word op de hoogte gehouden!

Steun ons | Fundraising

Financiële steun opstart & realisatie
We hebben jouw steun nodig voor het realiseren van de Gospel Livecast.
Sta jij ook enthousiast achter dit initiatief? Lees dan hieronder bij het kopje ‘Steun ons | Fundraising’ hoe je ons kunt steunen en geef je gift voor de opstart- en realisatiekosten.

We zijn jou hiervoor enorm dankbaar!

Informatie Gospel LiveCast

Lekker lui op de bank kijken en luisteren naar heerlijke gospel en gezellige en inspirerende gesprekken met artiesten die een rol spelen in de beleving van gospelmuziek in NL?

Het kan! De Gospel LiveCast is online ontmoeten en genieten. Zoals jij het wilt. Stilletjes in een hoekje genieten met je oortjes in of streamen via je tv scherm en dansen in de woonkamer. Join ons in onze live uitzendingen en laat de gospel je huis binnenstromen.

Warme bemoediging en swingende beats, voor iedereen een moment van pure joy!

Over Gospel LiveCast

De Gospel LiveCast is een luchtige, positief inspirerende en interactieve video conference show gehost door André Accord en Clifton Grep. Met (een groot aantal) deelnemers luister je naar heerlijke swingende gospel muziek, gecureerd en gedraaid door DJ Andre Accord en Clifton Grep. Per aflevering is er een interessant interview met een gospelartiest / professional / influencer die een rol speelt in de beleving van (amerikaanse) gospelmuziek in Nederland.

Je kiest zelf op welke manier je wilt deelnemen: heerlijk voor jezelf, of bijv. met het hele gezin in de woonkamer. Tijdens de Gospel Jam Party kun je even heerlijk swingen en los gaan, en maak je kans op mooie prijzen tijdens de interactieve Dance-off.

De LiveCast-shows van 2021 vinden plaats in besloten video conference calls waartoe je toegang krijgt door middel van een zelf te kiezen bijdrage.


Herkomst
Het jaar 2020 is voor ons allemaal een jaar waarin we gemis ervaren en op zoek zijn gegaan naar nieuwe manieren om elkaar te ontmoeten en samen van muziek te genieten. Naast het online met elkaar repeteren als koren van BlackGospel Experience, ontstond ook de behoefte aan het delen van de liefde voor gospelmuziek met elkaar via nieuwe, creatieve manieren.
Hieruit is de Gospel LiveCast geboren.

Nadat we meerdere edities hebben gehad met onze koorleden, is het nu tijd om iedereen te laten genieten van deze feelgood show, waarin de liefde voor gospel en de warmte voor elkaar ons met elkaar verbindt.

Christmas Special | Introduction to Gospel LiveCast

Om de Gospel LiveCast feestelijk te introduceren bieden we op 2e kerstdag de ~Christmas Special~ aan vol leuke, korte kerstwensen en interviews, muziek van of gekozen door onze gasten, en nog veel meer. Juist in deze donkere tijd hebben we extra behoefte aan gezelligheid, samenzijn en delen. Nu we zelfs inmiddels in Lockdown zijn tijdens deze kerst, willen we juist niet stilzitten maar naar elkaar omkijken, en samen zijn op een manier die wel kan en mag. We zijn daarom extra dankbaar dat we dit mogelijk kunnen maken voor iedereen, door een beetje vrolijkheid en positiviteit naar je huiskamer te brengen.
Veel artiesten, professionals uit de gospel scene (welke je terug zult zien in de Gospel LiveCast shows) komen op tweede kerstdag even langs als special guests in de show met hun kerstgroet en een muzikale bijdrage of hun favoriete kerst gospel.

Er valt tijdens de livestream op tweede kerstdag ook wat te winnen! Trek je mooiste kerstoutfit of je meest foute kersttrui aan want wie weet win je daarmee een hele leuke prijs, naast natuurlijk de eeuwige roem voor je geweldige gevoel voor style 😉

Zing en swing op tweede kerstdag enthousiast mee in je huiskamer en heb een geweldige muzikale afsluiting van deze bijzondere kerstdagen in 2020.

Gasten, Artiesten | interviews

Vanaf 2021 kun je bijna elke maand intunen op jouw muzikale moment, prive of met het hele gezin. In elke editie zal een artiest centraal staan door middel van een interview. Nu al hebben we de toezegging van heel veel artiesten die willen meewerken aan een aflevering van de Gospel LiveCast. Dus blijf op te hoogte van de laatste nieuwtjes en leuke achtergrond info.

We willen je inspireren en je laten genieten van prachtige gospel. Je kunt even lekker relaxt luisteren, maar natuurlijk ook gewoon lekker meedansen en nieuwe muzikale inspiratie opdoen.

Steun ons | Fundraising

Heb je een warm hart voor Gospel en wil je graag blijven genieten van de LiveCast? Vind je leuk om meer te horen van gospelartiesten in Nederland en ze een podium geven voor hun liefde voor gospel? We blijven de Gospel LiveCast graag aanbieden, en met jouw steun kunnen we dit ook blijven doen. Jouw gift, klein of wat groter geeft ons de kans om nog meer mensen te bereiken en artiesten de ruimte te geven hun passie voor muziek met ons allemaal te delen. Laten we samen zorgen dat Gospelmuziek in leven blijft, in ons eigen leven maar ook van heel veel anderen. Wij gunnen die Joy aan iedereen!

Financiële steun Technische setup & organisatie

Om de Gospel LiveCast in 2021 naar jouw woonkamer te brengen zijn natuurlijk ook kosten gemoeid; zoals bijv. de aanschaf van apparatuur, technische tools, online services die nodig zijn om de Gospel LiveCast mogelijk maken. Vind jij dit een gaaf initiatief en wil je de Gospel LiveCast ondersteunen zodat je kunt genieten van deze gezellige show in 2021, support ons dan met een donatie voor de gemaakte onkosten en het creëren van nieuwe shows!


In 2021 starten we ook met het ‘Vrienden van -’ programma, waarmee je allerlei voordelen krijgt.

FAQ | Vraag & antwoord

Q – Hoe kan ik de Gospel LiveCasts in 2021 volgen?
A – De LiveCast-shows van 2021 vinden plaats in besloten video conference calls. Je regelt je toegang door middel van een zelf te kiezen bijdrage (om de kosten te dekken), waarna je de link ontvangt. Met deze link kun je interactief deelnemen aan de LIveCast

Q – Ben ik zichtbaar op social media als ik deelneem aan de Gospel LiveCast?
A – Nee! Jouw privacy is gewaarborgd en je bent alleen in interactie met deelnemers in de video conference call. 

Q – Waarom is de Christmas Special wel beschikbaar voor iedereen als Livestream?
A – De Christmas Special is bedoeld als mogelijkheid om zoveel mogelijk mensen rond de feestdagen te bereiken en wat gezelligheid en positiviteit te brengen. Het is tevens een introductie van de Gospel LiveCast die in 2021 zal gaan starten. 

Q – Ik ben niet zo handig met Online tools, kan ik dan wel meedoen?
A – Natuurlijk wel 😉 We zorgen voor een duidelijke instructie hoe je kunt aansluiten, en zo nodig is er iemand die je kan supporten om in te loggen als het niet lukt. Als je twijfelt of het je wel lukt, neem dan vooral vooraf even contact met ons op, dan zorgen we dat je alvast helemaal voorbereid bent op de dag van de LiveCast

Q – Moet ik mijn camera aan hebben om de Gospel LiveCast te kunnen volgen?
A – Nee, dat is niet verplicht. Natuurlijk is het leuk om interactie te hebben met iedereen die bij ons aansluit, maar je kunt ook meekijken en luisteren zonder zelf in beeld te zijn.

Het Team | Contact

Lees hier binnenkort meer over het dynamisch duo, Andre & Clifton

Hosts: Andre Accord & Clifton Grep
Producer: Clifton Grep

Project team: Marieke, Agnes, Urmie, Gerda, Frieda


Contactpersoon: Agnes

  • Telefoon:   085 – 06 07 572
  • Whatsapp: 085 – 06 07 572

Andre & Clifton - hosts van Gospel LiveCast


Login to WordPress